Software engineering op maat

Software engineering is een ingewikkelde complexe term. Zeker voor een afnemer die geen ervaring heeft op het gebied van software engineering. Voor deze lijkt het ontwikkelproces alsof iets zomaar uit de lucht gevallen komt. Dat is echter niet zo, software wordt op maat geschreven door engineers. Deze moet binnen de kaders van de klant kunnen voldoen aan de wensen en behoefte.

Vertrouw op de software engineering van AB Besturingstechniek

Software engineering wordt toegepast in vrijwel iedere branche. U, als gebruiker van de software, bent enorm afhankelijk van de staat van dienst. Anders gezegd, uw sales en/of productie word aangestuurd door de software. U heeft behoefte aan de perfecte partij waarop u kunt vertrouwen. Oplossingen liggen namelijk vaak niet voor de hand en worden op maat gemaakt naar de specificaties waarna uw productieproces behoefte heeft.

IIot Internet of Things

IoT is het nieuwste en een enorm snel groeiend begrip in de besturingstechniek. Door experts ook de vierde industriële revolutie genoemd. Technologie verandert van  hulpmiddel naar een onderscheidend belangrijke factor in een bedrijf. IIot is de softwarematige sleutel tot analyse en sturing

Hoe kunnen wij internet of things voor u toepassen?

IoT is software waarmee fysieke apparaten gekoppeld worden aan software die aangestuurd word vanuit een internet Cloud. Het opslaan van deze data gebeurd door middel van het genereren van data. Machines en machinebesturingen worden uitgerust met meetinstrumenten zoals sensoren. Deze data word opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Meten is weten. De software is er op gemaakt om een fysieke tastbare machine via een applicatie te kunnen monitoren, te controleren en te besturen. Door het opslaan van deze data ontstaat de mogelijkheid om te kunnen analyseren. Statistische analyses zijn de basis voor beheersing, ontwikkeling en verbetering.