Onze klanten zeggen…

In plaats van dat wij u gaan vertellen waar wij volgens ons goed in zijn, zijn wij in gesprek gegaan met onze klanten. Wij hebben hén gevraagd waarom zij juist voor AB Besturingstechniek kiezen. Als terugkoppeling hierop, kregen wij veelal dezelfde elementen te horen. Dit zien wij als onze kernwaarden.

Onze kernwaarden

Kernwaarden Hands-on mentaliteit
Hands-on mentaliteit

Spijkers met koppen slaan: AB Besturingstechniek houdt van doorpakken. Wij zijn rechttoe rechtaan in ons werk en in onze communicatie.

Vakmanschap
Vakmanschap

Klanten hebben vertrouwen in onze professionele, adequate vakmensen.

Snel & flexibel
Snel & flexibel

Iedere klant die we ernaar vroegen, benoemde dat we snel optreden en flexibel zijn als er iets ad-hoc moet gebeuren. Zo besparen we veel tijd voor onze klanten.

Oplossingsgericht denken
Oplossingsgericht meedenken

We kijken graag verder: niet alleen naar wat uw vraag is, maar ook waar het voor nodig is. Zo komen we met goede, heldere ideeën en doeltreffende oplossingen. Klanten vinden ons behulpzaam, zien dat we gefocust zijn op het probleem en daardoor oplossingsgericht te werk gaan.

Kleinschalig met directe lijnen
Kleinschalig

Klanten vinden het prettig dat we kleinschalig zijn en korte lijnen hebben. U heeft direct contact met degene die het project uitvoert.

Wie zijn wij?

Een kleine organisatie met een ruime schat aan ervaring en een passie voor besturingstechniek. Met een aantal betrouwbare vakbekwame partners in het werkveld, zijn wij als kleine organisatie in staat om groots te presteren. In samenspraak met de klant stellen wij een doelgericht projectkader op welke ten tijde van ontwikkeling streng bewaakt wordt.

Voor revisie of een nieuwe ontwikkeling. U als klant weet bij AB Besturingstechniek precies waar u aan toe bent.

Gespecialiseerd in totaal oplossingen voor industriële toepassingen. Software engineering, hardware engineering tot aan met implementatie/installatie. Wij combineren de wensen van de klant met de laatste trends en ontwikkelingen.

Machinestabiliteit verhogen - Doelgericht reparatie aansturen