Besturingskast / Schakelkast

Een besturingskast of schakelkast is het centerpunt van uw (productie) machine.  Wanneer u overweegt deze te vervangen of te reviseren is een planmatige aanpak essentieel. Tijdens de voorbereidingen inventariseren we nauwkeurig uw (toekomstige) wensen en behoeften. Door de planmatige aanpak minimaliseren wij de stilval van uw machine en ervaart u zo min mogelijk hinder. Tenslotte zal een planmatige aanpak risico’s uitsluiten dan wel beperken tot het minimale.

Een professionele besturingskast/ schakelkast

Met ruime expertise mogen wij ons besturingstechniek specialist noemen. Sterk in het kaderen, ontwikkelen en implementeren. Wij zijn laagdrempelig benaderbaar en dat is één van de kernwaarden die ons onderscheidt. Wij bieden u ruime expertise en dat in een persoonlijke omgeving. Daarmee ervaren onze klanten aan de ene kant een professionele aanpak en aan de andere kant een laagdrempelig benaderbare werkwijze.

Kwalitatieve besturingskast/ schakelkast

Met u stellen wij in het voortraject een kwalitatief kader op. Het kader wordt opgesteld zodat uw wensen en behoeften perfect worden afgesteld op de mogelijkheden. In onze werkplaats wordt met aandacht en zorg gewerkt aan uw besturingskast op maat. De materialen die wij verwerken zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij leveren besturingskasten aan o.a. machinebouwers, de verpakkingsindustrie, de maritime sector en voedselindustrie.


  • Kunstmestproductie verhogen uit mest
   Kunstmestproductie verhogen uit mest
   Bewerkingsindustrie
  • Arbeid verminderen met slimme besturing!
   Arbeid verminderen met slimme besturing!
   Bewerkingsindustrie
  • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
   60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
   Bewerkingsindustrie
  • Rollenbaan voor buizen
   Rollenbaan voor buizen
   Bewerkingsindustrie
  • Emmerontstapelaar
   Emmerontstapelaar
   Verpakkingsindustrie
  • Blancheur besturing
   Blancheur besturing
   Voedselindustrie