Machinebesturing op maat

Bent u op zoek naar een machinebesturing voor uw bedrijf? Bij AB Besturingstechniek bent u aan het juiste adres. Wij ontwerpen, bouwen en installeren uw gewenste machinebesturing. Door onze jarenlange ervaring in de hardware en software engineering hebben wij sterk vakmanschap ontwikkeld. Onze medewerkers hebben sinds 2011 veel machinebesturingen ontworpen en gebouwd. Daardoor hebben wij de beste vakmensen in dienst met ieder hun eigen expertise.

AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Door onze korte lijntjes met onze klanten kunnen wij snel schakelen en doorpakken met betrekking tot uw opdracht. Dat blijkt uit de kernwaarden die we samen met onze bestaande klanten hebben opgesteld. Kortom: voor uw gewenste machinebesturing bent u bij ons aan het juiste adres!

Machinebesturing bij Hardware Engineering

AB Besturingstechniek bouwt naast machinebesturingen ook aan hardware en software. Wij ontwerpen en bouwen besturingen voor machines, pompen, generatorsets en fabrieksinstallaties. We ontwerpen en installeren nieuwe besturingssystemen. Tevens kunnen wij diverse aanpassingen verrichten aan uw bestaande systemen. Dit voorkomt dat u bij kuren van uw besturingssysteem een geheel nieuw besturingssysteem hoeft te laten ontwerpen, bouwen en installeren. Vanzelfsprekend bespaart dit kosten en hinder. Wij tekenen onze schema’s met de bekende Eplan of SEE Electrical.

Machinebesturing bij Software Engineering

Ook voor de software engineering van machinebesturingen bent u bij AB Besturingstechniek aan het juiste adres. Wij programmeren PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars voor u. Wij hebben ervaring met verschillende merken. Denkt u aan Siemens, Schneider of Hitachi. Indien u uw machinebesturing systeem wilt vernieuwen, dan zijn wij in staat om uw oude programma’s te converteren naar nieuwere software. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat u een uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen krijgt.

Installatie van machinebesturing

Wij ontwerpen, bouwen en installeren elektronische besturingen voor onze klanten. Wij verzorgen voornamelijk de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten. Daarnaast ontwerpen, bouwen en installeren wij complete besturingssystemen. Ook renoveren we bestaande schakel- en besturingskasten.

In onze service zit ook de installatie van uw besturingssysteem. Zo ontzorgen wij u van A tot Z. We maken het ontwerp voor u, bouwen uw gewenste besturingssysteem en installeren uw systeem.

Vrijblijvend kennismaken

Hebben wij uw interesse gewekt in onze machinebesturing? Of heeft u interesse in onze aangeboden besturingssystemen?

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl


  Portfolio


  • Kunstmestproductie verhogen uit mest
   Kunstmestproductie verhogen uit mest
   Bewerkingsindustrie
  • Arbeid verminderen met slimme besturing!
   Arbeid verminderen met slimme besturing!
   Bewerkingsindustrie
  • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
   60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
   Bewerkingsindustrie
  • Rollenbaan voor buizen
   Rollenbaan voor buizen
   Bewerkingsindustrie
  • Emmerontstapelaar
   Emmerontstapelaar
   Verpakkingsindustrie
  • Blancheur besturing
   Blancheur besturing
   Voedselindustrie