Siemens hardware engineer nodig?

Bent u op zoek naar een Siemens hardware engineer? Bij AB Besturingstechniek gevestigd in het mooie plaatje Andel, Noord Brabant, bent u aan het juiste adres! AB Besturingstechniek is gespecialiseerd in het maken en bouwen van hardware engineering. AB Besturingstechniek is een erkende Siemens hardware engineer in de regio en ver daar buiten. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in de hardware en software engineering. Doordat wij met verschillende merken in aanraking komen groeit onze expertise. Hierdoor is AB Besturingstechniek voor u dé Siemens hardware engineer die u zoekt voor uw hardware en software engineering.

Siemens hardware engineer ontwerpt maatwerk

U bent bij  AB Besturingstechniek aan het juiste adres voor software- en hardware engineering. Wij ontwerpen en bouwen besturingen voor machines, pompen, generatorsets en fabrieksinstallaties. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten doordat wij maatwerk leveren in onze hardware en software engineering. Naast het ontwerpen en installeren van nieuwe besturingssystemen, kunnen wij ook bestaande systemen aanpassen of uitbreiden. Wij tekenen onze schema’s met Eplan of SEE Electrical.

Wij werken met verschillende merken waaronder Siemens. Onze vakmannen hebben zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in diverse merken met betrekking tot engineering. Zo hebben onze vakmensen de nodige expertise opgebouwd met betrekking tot het merk Siemens. Onze Siemens hardware engineer bespreekt samen met u uw wensen voor uw gewenste hardware systeem. Hierdoor krijgt u van ons altijd persoonlijk advies en maatwerk. Wij hebben de mogelijkheid tot het opnieuw bouwen van uw besturingssysteem maar wij kunnen ook uw systeem aanpassen. Heeft u vragen met betrekking tot onze hardware engineering? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Siemens hardware engineer bij AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Sinds 2011 leveren wij onze diensten aan bedrijven door heel het land.  Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie.AB Besturingstechniek is een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Naast het bouwen en maken van hardware engineering bouwen wij ook software engineering van machinebesturing. Wij werken met PCL’s, touchscreens en frequentieregelaars. Wij passen uw besturingssystemen aan of bouwen voor u geheel nieuwe systemen.  Naast het werken met het merk Siemens, werken wij ook met meerdere andere merken. Vraagt u bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Onze klanten herkennen onze kernwaarden:

 • Hands-on mentaliteit
 • Vakmanschap
 • Snel & flexibel
 • Oplossingsgericht meedenken
 • Kleinschalig

Heeft u interesse in onze diensten die onze hardware vakmensen u aanbieden?  Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl