AB Besturingstechniek, de besturingstechniek specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in besturingstechniek? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn AB Besturingstechniek. Wij zijn een klein, flexibel en daardoor een persoonlijk bedrijf. Wij zijn een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Sinds begin 2011 leveren wij onze diensten aan bedrijven door heel het land. Onze klanten zijn over het algemeen de wat kleinere machinebouwers. Zij vragen aan ons complete Turn-Key Projecten aan of ze hebben ondersteuning nodig bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen.  De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren erg sterk. Van project engineering tot aan inbedrijfstellingen. Maar ook van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van bepaalde installaties. Wij brengen samen met u uw wensen in kaart, en zorgen ervoor dat u door ons compleet ontzorgd wordt. Onze klanten bevinden zich vooral binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie. Wij zijn gevestigd in Andel, Noord Brabant.

Hardware Engineering bij AB Besturingstechniek

Bij AB Besturingstechniek bent u ook aan het juiste adres voor software- en hardware-engineering. Wij ontwerpen en bouwen besturingen voor machines, pompen, generatorsets en fabrieksinstallaties. Naast het ontwerpen en installeren van nieuwe besturingssystemen, kunnen onze electrical engineers ook bestaande systemen aanpassen of zelf uitbreiden. Wij tekenen onze schema’s met Eplan of SEE Electrical. Voor de kenners, een herkenbare afkorting.

Software Engineering bij AB Besturingstechniek

Zelfs voor de software engineering van machinebesturingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij programmeren voornamelijk PLC’s, touchscreens en ook frequentieregelaars. Welk merk u ook gebruikt, Siemens, Omron, Mitsubishi, Hitachi, Schneider of Eaton Moeller, onze engineers hebben de benodigde kennis en ervaring om hiermee te werken. Misschien wilt u uw besturingssysteem vernieuwen, dan kunnen wij de oude programma’s converteren naar nieuwere software en helpen wij u verder op weg. Uiteraard zorgen wij voor uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen. Wij houden ook alle revisies nauwkeurig bij en wij voorzien de software van commentaar en omschrijvingen. Zodat u een goed beeld krijgt.

Installatie bij AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek ontwerpt, bouwt en installeert elektrotechnische besturingen voor de verpakking en voedselindustrie. Wij verzorgen de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten. Daarnaast verzorgen wij ook complete besturingssystemen. Ook renoveren wij bestaande schakel- en besturingskasten. Maar wat kunnen wij nu voor u als klant betekenen? Wij zorgen voor uw installatie en renovatie van bepaalde besturingen. Inbedrijfstellingen en het finetunen van de software en wij regelen acceptatietesten van scheepsinstallaties (FAT/SAT).

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl