Robotisering

Robotisering biedt u veel voordelen:

  1. Uw team verzet meer werk
  2. U verlaagd uw operationele kosten
  3. U waarborgt uw operationele kwaliteit

Deze voordelen bereikt u door de inzet van robotisering. De term ‘robotisering’ komt voort uit Robotic Process Automation.

Meer werk verzetten

Door een robot de continu herhalende taken uit te laten voeren, wordt uw team ontlast. Hierdoor komt aandacht en tijd vrij voor andere werkzaamheden. Dit maakt uw team productiever en zorgt voor een positievere werksfeer.

Kosten verlagen

De kostenstructuur van uw bedrijf verandert door de inzet van robots. Zo is een robot bij aanvang misschien niet goedkoper, maar kan wel ieder etmaal 16 uur extra actief zijn. En dat dan nog zonder overwerkvergoeding, kans op burn-out etc. Daardoor bespaart robotisering kosten en verhoogt het de afzetpotentie.

Operationele kwaliteit

Robots voeren continu dezelfde handelingen uit. Wanneer zij eenmaal goed zijn ingesteld maken zij hierbij geen fouten. Ze leveren hiermee een hogere en stabielere kwaliteit dan mensenhanden die dezelfde handelingen uitvoeren. En niet te vergeten, dat ook nog eens 24 uur per dag.

Robotisering in uw bedrijf

Wilt u uw proces gaan automatiseren door robots toe te gaan passen? Bij AB Besturingstechniek ben u aan het juiste adres. Met onze kennis, ervaring en materialen kunnen we u de nodige zorgen uit handen nemen. De klanten die u zijn voorgegaan vinden dat wij een hands-on mentaliteit hebben en goed meedenken. Zij zien dat wij ons vakmanschap snel en flexibel kunnen inzetten.

Robotisering