AB Besturingstechniek helpt u kosten besparen

Uw machines kunnen met de juiste besturing kosten besparen. Zo kan AB Besturingstechniek u helpen stilstand en spoedreparaties te voorkomen en met goede klimaatbeheersing derving voorkomen.

Stilstand en spoedreparaties voorkomen

Het kan op ieder moment gebeuren: een onderdeel van uw proces gaat stuk en uw hele proces komt stil te liggen. Los van de veiligheidsissues die een situatie als deze met zich mee kan brengen, krijgt u te maken met kostbare downtime. Met spoed moet u op zoek naar de oorzaak en zorgen voor een reparatie. In de tussentijd tikt de downtime weg en tikken de kosten door. Om dit ongewenste scenario te voorkomen kunt u preventief onderhoud plegen. Wellicht doet u dit al. Maar doet u dit ook efficiënt, op basis van gegevens? AB Besturingstechniek kan met sensoren en software laten zien waar wel én waar geen onderhoud nodig is. Hiermee bespaart u een hoop kosten in onderhoudswerkzaamheden en voorkomt u de kosten van downtime, reparatie en vervanging.

Kosten besparen - Stilstand en spoedoperaties voorkomen

Derving voorkomen door goede kwaliteitsborging

Niet alleen downtime kan de kosten binnen uw bedrijf tot grote hoogte stuwen. Ook kwaliteitsvermindering van uw producten door inefficiënte besturing kan een grote negatieve impact hebben. Denk aan een te hoge luchtvochtigheid in de opslagruimte van uw droge bulk. De kosten kunnen in de tonnen lopen. AB Besturingstechniek zorgt voor een blijvende oplossing. We nemen eerst met u de gewenste waardes door. Vervolgens zorgen we voor een blijvende oplossing door aanpassing van de besturing van uw installatie of de plaatsing en inregeling van een nieuwe besturing. We stellen de besturing vervolgens exact volgens de optimale waarden in. Tot slot zorgen we met sensoren en slimme besturingstechniek dat deze continu op het juiste niveau blijven. Dat voorkomt derving en bespaart energie.