Frequentieregelaar 230v nodig?

Wilt u het toerental van uw elektromotor regelen en zo efficiënt mogelijk energie verbruiken? Met een frequentieregelaar 230v van AB Besturingstechniek kunt u eenvoudig het toerental van uw elektromotor aanpassen. Dit wordt vaak toegepast bij transportbanden, pompen, ventilatoren en compressoren. Al onze frequentieregelaar kasten zijn gebouwd om standaard asynchrone 230v of 400v draaistroom motoren aan te sturen. Een frequentieregelaar 230v is bij uitstek geschikt om het toerental van uw elektromotor af te stemmen op de benodigde belasting. Zelfs kleine wijzigingen kunnen al voor veel energiebesparing zorgen. In onze webwinkel vindt u verschillende frequentieregelaars met elk hun eigen vermogen. Frequentieregelaars kunnen ook gebruikt worden om de elektromotor langzaam op te starten zodat de aanloopstroom beperkt wordt. Hiermee wordt een stroompiek vermeden. Elektrische energie is een belangrijke bron van energieverbruik en daar moet zuinig mee omgegaan worden. Frequentieregelaars kunnen ook het energieverbruik verminderen. Een frequentieregelaar 230v helpt u niet alleen om efficiënter te produceren maar u helpt tegelijk mee om de wereld duurzamer te maken. Wij geven u graag deskundig advies over de frequentieregelaar die voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Frequentieregelaar 230v van AB Besturingstechniek

Het energieverbruik van uw elektromotor beperken en zo efficiënt mogelijk omgaan met energie, is dat wat u wilt voor uw bedrijf? Bij AB Besturingstechniek.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn een webwinkel met producten voor industriële automatisering. Zo bieden wij onder andere een frequentieregelaar 230v aan waarmee u eenvoudig het toerental van uw elektromotor kunt aanpassen. U heeft de keuze uit een frequentieregelaar 230v of 400v. Een frequentieregelaar is uitstekend geschikt om het toerental van uw elektromotor af te stemmen op de benodigde belasting. Zo wordt de procesregeling verbeterd, het energieverbruik beperkt en efficiënt energie opgewekt. Zelfs kleine wijzigingen zorgen al voor veel energiebesparing. In onze webwinkel vindt u bij de verschillende type een uitgebreide omschrijving met specificaties. Het is ook mogelijk om de elektromotor gefaseerd op te starten zodat de aanloopstroom wordt beperkt. Dit voorkomt een stroompiek zodat het net minder belast wordt, wat beter is voor uw machine en ook voor het milieu. Al onze producten dragen eraan bij dat er zuiniger wordt omgegaan met energie. Op deze manier draagt u uw steentje bij om duurzaam om te gaan met het milieu. De meeste frequentieregelaars worden gebruikt voor transportbanden, pompen, ventilatoren en compressoren.

Frequentieregelaar 230v instellen

Met een goed ingestelde frequentieregelaar 230v produceert u efficiënter en worden uw energiekosten minder wat zorgt voor een beter bedrijfsresultaat. Frequentieregelaars kunnen met een potentiometer (draaiknop) of PID regelaar (automatisch) geleverd worden. In beide gevallen wordt de druk of de temperatuur door de frequentieregelaar continu bijgeregeld tot de werkelijke druk of temperatuur gelijk is aan de ingestelde waarde. Al onze besturingskasten zijn voorzien van elektrische schema’s, component codering, kabelwartels en aarding.

Deskundig advies over frequentieregelaar 230v

Wilt u weten of een frequentieregelaar 230v ook iets is voor uw bedrijf. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onze specialisten denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Wij volgen alle ontwikkelingen op het gebied van industriële automatisering op de voet. Vooral het ‘Internet of Things’ (IOT) heeft onze aandacht; dit is de nieuwste ontwikkeling. Het gaat hierbij om uitwisseling van data tussen machines onderling of tussen machines en hogere bedrijfssystemen. Dit is een ontwikkeling die u misschien lastig vindt en waarvan u ook niet weet wat u ermee kunt in uw bedrijf. AB Besturingstechniek kan uw machines nog efficiënter laten werken als wij eerst uw machines in kaart mogen brengen door er data verzamelpunten in te plaatsen. Wij vertellen u er graag meer over.