Frequentieregelaar 400v nodig?

Wanneer u wat zwaardere machines heeft, is een normale stroomvoorziening uit het stopcontact soms niet afdoende om deze optimaal te laten presteren. Draaistroom en een frequentieregelaar die hier geschikt voor is, een frequentieregelaar 400v, bieden dan de uitkomst. Deze vindt u hier, bij IOT Gear. Is normale stroom wel voldoende voor de aansturing van uw proces, bekijkt u dan onze opties voor de frequentieregelaar 230v. Beide frequentieregelaars zijn voorzien van een traploze, vertraagde opstart. Deze voorkomt een grote stroompiek bij opstarten en zorgt er daarmee voor dat uw elektromotor en machine beschermd zijn tegen schadelijke piekbelasting en onnodige slijtage. Hierdoor gaan uw assets langer mee en bent u minder tijd en kosten kwijt aan storingen en reparaties.

Frequentieregelaar 400v met draaiknop of automatische regelaar

Heeft u problemen met uw zwaardere machines? Bent u op zoek naar een oplossing? Bij AB Besturingstechniek in Andel bent u aan het juiste adres. Wij hebben een passie voor besturingstechniek en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor industriële toepassingen. Met draaistroom en een frequentieregelaar 400v zullen uw machines optimaal presteren. Met voldoende stroom en een frequentieregelaar 400v die zorgt voor een traploze, vertraagde opstart zal het proces efficiënt verlopen. Met een frequentieregelaar 400v wordt schadelijke piekbelasting bij het opstarten voorkomen en wordt het toerental van de elektromotor afgestemd op de benodigde belasting. Dit zal het energieverbruik beperken en onnodige slijtage voorkomen zodat uw machines langer mee gaan. Op deze manier draagt u ook uw steentje bij om het milieu minder te belasten. De frequentieregelaar 400v is verkrijgbaar met draaiknop (potentiometer) of automatische regelaar (PID) met display. Bij deze laatste kunnen sensoren continu de druk, temperatuur, flow of afstand in het proces meten. Bij afwijkingen zal de automatische regelaar wijzigen om terug te gaan naar de vooraf ingestelde waarden. Met de juiste frequentieregelaar verloopt uw proces optimaal, wordt uw energieverbruik geminimaliseerd, heeft u minder reparatie- en vervangingskosten van uw elektromotor en machine en alles gaat langer mee.

Frequentieregelaar 400v van hoge kwaliteit

Bij AB Besturingstechniek nemen we enkel genoegen met A-kwaliteit. Met een frequentieregelaar van AB Besturingstechniek bent u verzekerd van een bewezen, effectieve regelaar met een lange levensduur. Voor de componenten van onze starterkasten en frequentieregelaars gebruiken we namelijk enkel producten van gerenommeerde merken. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunt u rekenen op een frequentieregelaar van topkwaliteit. Twijfelt u of de frequentieregelaar 400v voor u het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en geven u graag deskundig advies. Misschien bent u ook geholpen met extra sensoren, slimme regelingen of motorstarters. Alles is mogelijk en wij bieden u graag maatwerk aan.

Frequentieregelaar 400v NEN-conform gebouwd

In het kader van topkwaliteit zal het u niet verbazen dat de frequentieregelaar 400v van IOT Gear aan de richtlijnen van de NEN voldoet. Het gaat in dit geval om de machinerichtlijn NEN-EN-60204 en de richtlijnen voor de laagspanning schakel- en verdeelinrichting NEN-EN-IEC 61439. Dankzij deze certificering weet u dat uw frequentieregelaar beveiligd is tegen kortsluiting en brand. Een prettig idee én in veel gevallen een must voor uw verzekering.

Eenvoudige installatie van uw frequentieregelaar 400v

U wilt uw frequentieregelaar zo eenvoudig mogelijk kunnen installeren en zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Daar helpen we bij IOT Gear graag bij. We voorzien al onze besturings- en starterkasten en frequentieregelaars van duidelijke handleidingen, elektrische schema’s, componentcodering, kabelwartels en aarding. Ook stellen we indien gewenst vooraf alle benodigde parameters voor u in. Alles is gereed voor plug & play. Wilt u de installatie liever helemaal uitbesteden? Ook daarin voorziet IOT Gear u graag.

Advies & maatwerk frequentieregelaar 400v

Twijfelt u of de frequentieregelaar 400v het beste bij uw situatie past en welke uitvoering u dan moet kiezen? IOT Gear voorziet u graag van advies. We nemen de bijzonderheden van uw proces samen door en laten zien wat voor u de beste keuze is. Hierbij houden we ook rekening met eventuele HACCP-ruimten. Voor deze situaties hebben we een food grade RVS uitvoering in huis. Heeft u bovenop de standaard frequentieregelaars uit ons assortiment nog extra voorzieningen nodig, dan bieden we u graag maatwerk aan. Extra sensoren, slimme regelingen en motorstarters, alles is mogelijk. IOT Gear is namelijk gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en helpen u graag.

Frequentieregelaar 400v binnen 10 dagen geleverd

Wij hebben een grote voorraad frequentieregelaars en kunnen deze vaak al binnen 10 dagen leveren. Als u dat wenst kunnen wij vooraf de parameters instellen (plug & play). Al onze producten worden geleverd met duidelijke handleidingen, elektrische schema’s, componentcodering, kabelwartels en aarding. Ook kunt u de installatie helemaal aan ons overlaten. Wij gaan graag voor u aan de slag. Niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid en betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk. Onze frequentieregelaars voldoen daarom ook aan de richtlijnen van de NEN. Zo weet u zeker dat uw frequentieregelaar beveiligd is tegen kortsluiting en brand.