Voor een ongestoord en probleemloze werking van uw bedrijfskritische (computer)apparatuur is een goede bewaking van cruciaal belang. IOT Gear levert monitoring units van topkwaliteit waarmee u bijvoorbeeld de luchtvochtigheid kunt monitoren. Met humidity monitoring kan er snel gereageerd worden als de luchtvochtigheid niet meer de juiste waarde heeft en schade kan toebrengen aan uw apparatuur. Wanneer de continuïteit of optimale werking van uw apparatuur in het geding komt, is het belangrijk dat er snel actie kan worden ondernomen om storingen te voorkomen of te minimaliseren. Dat is een behoorlijke uitdaging als het gaat om serverruimtes op afstand in onbemande sites. Het is onmogelijk om zelf continu de luchtvochtigheid in de gaten te houden en dan biedt humidity monitoring met de juiste monitor unit van IOT Gear uitkomst. In combinatie met sensors worden de IT-bedrijfsprocessen en omgeving in de gaten gehouden. Alles wat een nadelig effect kan hebben op uw bedrijfskritische apparatuur wordt gesignaleerd. Onze monitoring units zijn uiterst betrouwbaar. Alle processen en waarnemingen op afstand kunt u met een gerust hart volgen. De data die de monitor units leveren kunnen u ook helpen bij het beheer en toekomstig onderhoud van uw apparatuur.

Topkwaliteit humidity monitoring

Onze monitor units kunnen voor veel meer ingezet worden dan monitoring van de luchtvochtigheid. Ze kunnen ook temperatuur, luchtvochtigheid, wisselspanning, trilling, beweging, luchtstroom, rook en lekkage meten. Voor de bewaking van uw bedrijfskritische processen kun u volledig vertrouwen op de monitoring units van IOT Gear. Uw humidity monitoring wordt uitgevoerd door producten van topkwaliteit. Wij werken met de monitoring units van Vutlan wat het absolute A-merk in de branche is. De systemen van de monitoring units kunnen volledig ingesteld worden op de ideale omstandigheden in uw proces of ruimte. U kunt zelf de parameters instellen als u dat wenst; u krijgt van ons een heldere handleiding en logische schema’s om zelf de monitoring unit te kunnen monteren en instellen. Laat u dit liever aan ons over, dan doen wij dit graag voor u.

Advies over humidity monitoring

Twijfelt u over de monitoring unit die voor de humidity monitoring van uw bedrijfsproces of ruimte? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u welke monitoring unit voor uw situatie het meest geschikt is. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zorg voor een optimale bewaking van uw bedrijfskritische apparatuur en kies voor de expertise van IOT Gear en de hoogwaardige kwaliteit van onze producten!