Krachtstroomstekker 5 polig nodig?

Heeft u een krachtstroomstekker 5 polig nodig om hoge voltages met behulp van een omvormer te converteren naar een standaard aansluiting? Bij AB Besturingstechniek bent u aan het juiste adres. Een krachtstroomstekker 5 polig is speciaal voor industriële toepassingen. Een krachtstroomstekker 5 polig vindt u in onze webwinkel tezamen met een rubberen krachtstroomkabel om uw apparatuur te kunnen aansluiten op een krachtgroep. Heeft u in uw bedrijf zware machines, compressoren, ventilatoren, transportbanden of pompen en heeft u een aansluitsnoer nodig? Dan mogen alleen maar goedgekeurde krachtstroom snoeren en krachtstroomstekkers gebruikt worden. Een snoer is geschikt om tot een bepaald maximaal vermogen stroom door te laten en daarom mag het snoer nooit opgerold gebruikt worden. De te hoge belasting zorgt voor weerstand en de draad zal beschadigd raken en er kan storing bij de motoren ontstaan. In uw bedrijf kunnen uw machines niet zonder krachtstroom en het is belangrijk om de juiste toebehoren te hebben als u een aansluitsnoer nodig hebt. OITgear heeft verschillende krachtstroom snoeren met daaraan gemonteerd een krachtstroomstekker 5 polig. Zo weet u zeker dat uw stroomgebruik ongehinderd door kan gaan en uw machines niet in de problemen komen.

Krachtstroomstekker 5 polig nodig voor starterkast?

Op zoek naar een krachtstroomstekker 5 polig? Gebruikt u in uw bedrijf een frequentieregelaar, een softstarter of een starterkast Ster-Driehoek? Heeft u een aansluitsnoer of een krachtstroomstekker 5 polig nodig? Bij AB Besturingstechniek kunt u terecht voor verschillende besturingskasten en toebehoren. Met een besturingskast beperkt u uw energiegebruik en produceert u efficiënter. Met onze producten regelt u het toerental van uw elektromotor en stemt dit af de de benodigde belasting. U bespaart niet alleen energie maar bent op deze manier ook duurzaam bezig. AB Besturingstechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de industriële automatisering. U vindt het misschien moeilijk om hierin mee te gaan maar met de juiste ondersteuning van onze kant profiteert ook u van deze ontwikkelingen.

Vragen over krachtstroomstekker 5-polig

I.O.T. is de nieuwste ontwikkeling binnen de industriële automatisering. ‘Internet Of Things’ betekent dat het internet niet meer alleen door mensen wordt gebruikt maar ook door apparaten zelf. Connecties en geautomatiseerde data uitwisseling tussen machines onderling wordt steeds meer gebruikelijk. AB Besturingstechniek kan u deskundig advies geven welke producten voor uw bedrijf ingezet kunnen worden om efficiënter te produceren, uw energieverbruik te beperken en preventief onderhoud te plannen. Wij brengen uw machine(s) in kaart en gaan met het resultaat aan de slag. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.