Paneelbouw bij AB Besturingstechniek

Bent u op zoek naar een automatiseringsbedrijf die u kan voorzien in uw vraag naar paneelbouw? AB Besturingstechniek is voor u hét bedrijf dat gespecialiseerd is in paneelbouw. Na het ontwikkelen van een industriële besturing is paneelbouw de volgende stap in het proces. Paneelbouw is als het ware het verzamelwoord voor het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Wij voorzien u van uw producten van A tot Z. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie. Over het algemeen maken wij de software engineering van machinebesturing.

Naast paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres voor hardware engineering, software engineering en installaties van elektronische besturingssystemen. Wij bieden u onze diensten aan in het ontwerpen en bouwen van besturingssystemen voor machines, fabrieksinstallaties en pompen. Wij nemen voor u alles uit handen. AB Besturingstechniek ontwerpt en installeert voor u het nieuwe besturingssysteem. Daarnaast kunnen wij ook bepaalde systemen aanpassen of uitbreiden.

paneelbouw

Maatwerk paneelbouw

Bij AB Besturingstechniek bouwen en maken wij alles in nauwe samenwerking met onze klanten. Hierdoor krijgt u een paneelbouw geheel naar uw wensen. Zo worden onze besturingskasten en bedieningspanelen geheel naar uw wens ontworpen en gebouwd. Wij maken maatwerk paneelbouw voor onze klanten.  Bent u op zoek naar paneelbouw? Wij nodigen u graag uit om een kijkje je komen nemen op onze website. Wij bieden u veel andere mogelijkheden aan die wij voor u kunnen maken en programmeren. Voor vragen over paneelbouw, software engineering, hardware engineering en diverse installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Over AB Besturingstechniek

Naast onze hardware engineering bieden wij u ook onze software engineering opties aan. AB Besturingstechniek programmeert PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Bent u al in bezit van een besturingssysteem, dan is het ook mogelijk dat wij uw oude programma’s converteren naar een nieuwere software. Zo zijn wij u op alle fronten goed van dienst. Wij verzorgen voor u uw hardware en software engineering, installaties en wij zijn in staat om paneelbouw voor u uit te voeren. Wij ontwerpen, bouwen en installeren elektrotechnische besturingen voor o.a. de voedsel en verpakkingsindustrie. Wij verzorgen de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten, maar ook van complete besturingssystemen. Daarnaast renoveren wij bestaande schakel- en besturingskasten. AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk en klantgericht helpen. Samen met u bespreken wij uw wensen.

Heeft u vragen over onze aangeboden diensten? Wij zijn telefonisch bereikbaar.