PLC besturingskast nodig?

PLC besturingskast nodig? PLC staat voor Programmable Logic Controller: een programmeerbare logische besturing. Met een PLC besturingskast beheerst u de processen van uw machine. Een PLC programmeur programmeert precies wat de machine moet doen. De microprocessor in de besturingskast krijgt via de ingangen informatie binnen en stuurt via uitgangen de apparatuur aan. Een PLC besturingskast is eigenlijk een digitale computer die bestand is tegen trillingen, vocht, stof, warmte en kou en wordt vaak in een industriële omgeving gebruikt. Heeft u een bedrijf met (grote) machines die u wilt automatiseren of de automatisering van de machine verbeteren? AB Besturingstechniek heeft verschillende PLC besturingen waarmee u de werking van uw machine perfect kunt regelen. Wij verkopen PLC’s van de merken Siemens en UniPi. Vindt u het lastig om de software te kiezen die bij uw bedrijf past? Neem contact met ons op voor advies of laat uw software door ons ontwikkelen volgens een door u aangeleverde specificatie. Wij zijn gespecialiseerd in I.O.T. (Internet Of Things) en het internet der dingen is de nieuwste ontwikkeling binnen de industriële automatisering. Het heeft alles te maken met connecties en geautomatiseerde uitwisseling tussen machines onderling of data uitwisseling tussen machines en hoger liggende bedrijfssystemen. Veel bedrijven vinden het moeilijk om deze ontwikkelingen te volgen terwijl het uw bedrijf kan helpen om efficiënter te produceren.

PLC besturings van Siemens en UniPi

Op zoek naar een degelijke PLC besturingskast? Bij IOT Gear vindt u de PLC’s die u zoekt. De digitale ingangen van de Siemens PLC besturing zijn ontworpen voor het lezen van logische toestanden die worden weergegeven door gelijkspannings niveaus. Dat maakt ze geschikt voor het uitlezen van data van diverse tweestaten (binaire) apparaten en sensoren zoals schakelaars (aan/uit), bewegingssensoren (beweging/geen beweging), vloeistofniveau sensoren (tank leeg/tank vol) etc. Relaisuitgangen ( dienen voor schakelapparatuur met een hoge stroomopname, bijv. gloeilampen, thermo-elektrische aandrijvingen, boilers, pompen, grotere externe relais etc. De relais kunnen 2 Ampère schakelen. De PLC besturingskasten van UniPi zijn eenvoudige en goedkope controllers geschikt voor gebruik in Smart Home, Gebouw beheer systemen, en voor de ontwikkeling van innovatie op het gebied van Internet of Things. Bijvoorbeeld: automatisering van gebouwverwarming, automatisch schakelen van verlichting, bewateringssystemen, garage- en poortbesturing en onder andere smart-home toepassingen. UniPi is een betaalbare, open besturingseenheid die u kan helpen het comfort te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen.

Meer weten over de PLC besturingskasten van IOT Gear?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de verschillende PLC besturingskasten. Wij willen graag meedenken over de juiste software voor uw bedrijf. Produceer efficiënter en bespaar energie met producten van AB Besturingstechniek! Zo helpt u niet alleen uw bedrijf maar draagt u ook uw steentje bij aan een duurzame wereld.