Met automatisering kunstmestproductie verhogen uit mest
Machinery Technology
2024
Farmcubes Quadro Stikstof Raffinage
Landbouwindustrie

Met automatisering kunstmestproductie verhogen uit mest

AB Besturingstechniek levert de besturing voor de Quadro Stikstofstipper. Met de Farmcubes Quadro Stikstof Raffinage is het mogelijk tot 85% van het ammonium stikstof in mest of digestaat om te zetten in een hoogwaardige vloeibare kunstmest in de vorm van amoniumsulfaat (ASL).

Met automatisering kunstmestproductie verhogen uit mest

AB Besturingstechniek levert

AB Besturingstechniek levert de besturing voor dit systeem, het ontwerp en de implementatie van de automatiseringsoplossingen die nodig zijn om het proces efficiënt en betrouwbaar te laten verlopen.

Geautomatiseerd

Het feit dat het systeem volledig geautomatiseerd is, belooft niet alleen een efficiënt gebruik van de installatie, maar ook een beperkte arbeidsbehoefte, wat een voordeel kan zijn voor landbouwbedrijven en andere stakeholders die betrokken zijn bij mestverwerking en kunstmestproductie.

Intresse?

Wij van AB Besturingstechniek zijn een ervaren team die besturingen Turn-Key op kan leveren bij de opdrachtgever, dit geldt voor enkele stuks maar ook voor grotere series. In samenspraak met onze klanten leveren wij hoogwaardige producten voor machinebouwers in de Food Industry.