Het is belangrijk dat al uw bedrijfsprocessen ongestoord en optimaal verlopen. Dat kan een grote uitdaging zijn als het bijvoorbeeld gaat over uw computerapparatuur met serverruimtes op afstand in onbemande sites. IOT Gear heeft voor u de oplossing! Met de geavanceerde monitoring units van IOT Gear heeft u volledige controle over bedrijfsprocessen zoals uw IT-bedrijfsproces. Met onze site monitoring in combinatie met sensors worden uw IT-bedrijfsprocessen en omgeving optimaal bewaakt. Wanneer de continuïteit van uw computerapparatuur in het geding komt en de werking ervan niet meer optimaal is, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk op reageren; zo kunt u storingen voorkomen of minimaliseren. Onze site monitoring maakt dat mogelijk! U kunt er volledig op vertrouwen dat elke omstandigheid die een mogelijk nadelig effect zou kunnen hebben op uw bedrijfskritische apparatuur wordt gesignaleerd. Onze monitoring units zijn van topkwaliteit en uiterst betrouwbaar. U kunt met een gerust hart alle processen en waarnemingen op afstand volgen. IOT Gear zorgt ervoor dat prestaties en functionaliteit van uw IT-afdeling optimaal blijven.

Site monitoring compleet gemonteerd

U kunt volledig vertrouwen op de site monitoring van IOT Gear. Wij werken alleen met producten van de beste kwaliteit. We werken met monitoring units van Vutlan wat het absolute A-merk is in de branche. Wij bieden in onze webshop een groot assortiment van verschillende monitoring units en uitbreiding units aan. De parameters van deze systemen kunnen volledig ingesteld worden op de ideale omstandigheden in uw proces of ruimte. Met de heldere handleiding en de logische schema’s die wij meeleveren kunt u zelf de site monitoring monteren en instellen. Indien u dit wenst, stellen wij de parameters vooraf al voor u in. Vindt u deze klus te lastig of tijdrovend? IOT Gear neemt dit graag van u over! Wij zijn niet alleen leverancier van monitoring units maar wij zijn ook gespecialiseerd in het inregelen en installeren ervan.

Advies en service site monitoring

IOT Gear biedt een ruim assortiment aan van monitoring units, uitbreidingsunits en sensors. Weet u niet precies welke apparatuur voor uw organisatie het meest geschikt is? Wilt u meer weten over onze producten en kunt u wel wat tips en adviezen gebruiken? Wij kijken graag samen met u naar uw bedrijfskritieke processen om daar de beste monitoring units bij te zoeken. Wij leveren maatwerk en willen u graag helpen om uw apparatuur optimaal te laten functioneren. U kunt ons tussen 8.00 en 17.00 uur bereiken van maandag tot en met vrijdag. Neem gerust contact met ons op!