Paneelbouw Gorinchem

Hoge eisen aan mensen en materiaal zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. AB Besturingstechniek kent dit als geen ander, dagelijks stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Ook als het gaat om paneelbouw kunnen we dankzij onze ervaring, en daarnaast onze uitgebreide theoretische kennis, dagelijks de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen. En dat is belangrijk! Want een juiste besturingskast of verdeelinrichting kan worden gezien als het “hart” van een installatie.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en monteren van panelen, schakelkasten, besturingskasten, verdeelkasten en andere besturingen op elektrotechnisch gebied. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex.

paneelbouw

Maatwerk paneelbouw

Heeft u specifieke wensen voor uw paneelbouw? Geen probleem, wij bouwen volgens de door u opgegeven richtlijnen! Tot de mogelijkheden behoren zowel nieuwe systemen als een aanpassing of uitbreiding aan bestaande systemen. Welke speciale eisen u ook stelt aan de te bouwen panelen, AB Besturingstechniek vertaalt het naar concrete oplossingen. Omdat elke klant varieert in de eisen aangaande het aan te sluiten vermogen, de extra veiligheden, en draadkleuren/componentkeuze, is het onze taak om zo flexibel mogelijk te ontwerpen en te bouwen.

Onze werkzaamheden en de levertijden worden zo veel mogelijk afgestemd op de planning van uw bedrijf, waardoor wij effectief kunnen werken, en uw werkzaamheden geen vertraging oplopen. Bij AB ontwerpen en bouwen wij niet alleen besturingen voor machines, maar ook voor generatorsets, pompen, transportsystemen en dergelijke.

Ervaring in paneelbouw

Neemt u eens een kijkje op onze website onder Portfolio. Hier ziet u een aantal afgeronde werkzaamheden. Onze klanten hebben ervaren dat wij flexibel, accuraat en snel zijn. Dus mocht u gericht advies willen voor uw situatie of paneelbouw, dan kunnen wij daar invulling aan geven. AB Besturingstechniek is gevestigd in Andel. Ons werkgebied omvat de regio Breda, Gorinchem en ’s Hertogenbosch.

Voor een offerte op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u naar een passende oplossing voor uw situatie.