Automatische besturing op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van automatische besturing? AB Besturingstechniek staat bekend om zijn automatische besturingstechniek. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in de software en in de hardware engineering. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de automatische besturingstechnieken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het maken van het voor u gewenste automatische besturing systeem. Een automatisch besturingssysteem is een prachtige uitvinding. In de tijd van nu zijn vele machines en computers geautomatiseerd, AB Besturingstechniek zorgt ervoor dat uw automatische besturingen up to date blijven.

Indien u voor AB Besturingstechniek kiest, maken wij voor u de voor u gewenste automatische besturing. Bovendien zijn wij er voor u wanneer uw machine kuren heeft. Zo kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken. Daarnaast kunnen wij ook kleine aanpassingen verrichten aan uw besturingssysteem. Zo is het niet noodzakelijk dat u een geheel nieuw systeem aan hoeft te schaffen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van een automatische besturing.

Automatische besturing bij AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek is voor u de juiste plaats waar u uw aanpassingen en ontwerpen wilt laten uitvoeren. Wij ontwerpen, bouwen en installeren uw gewenste hardware, software en automatische besturingen. Wij ontwerpen al onze projecten samen met onze klanten. Zo kunnen wij uw gewenste producten helemaal naar wens voor u maken. We zijn een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie. Daarnaast voeren wij veel software engineering van machinebesturing uit. Hiermee programmeren wij PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. In de loop van de jaren hebben wij diverse merken in onze handen gehad met betrekking tot het maken van besturingssystemen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd, waardoor wij met diverse merken besturingssystemen (kunnen) werken.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot onze aangeboden diensten. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie. In onze portfolio krijgt u een duidelijk overzicht met welke klanten en met wat voor producten wij werken. Wij zorgen ervoor dat wij voldoen aan uw wensen. In 2011 zijn wij een begrip geworden in de regio, hierdoor hebben wij onze sporen verdiend en mogen wij met trots zeggen dat wij voor u de beste automatische besturingssystemen kunnen ontwerpen, bouwen en installeren. Wij maken voor u uw gewenste besturingssysteem.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. In een persoonlijk gesprek met u bespreken wij wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp op maat.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl