AB Besturingstechniek, de besturingskast specialist

Bent u op zoek naar een besturingskast? Bij AB Besturingstechniek bent u op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Andel, in de provincie Noord Brabant. AB Besturingstechniek is een klein bedrijf met korte lijntjes met zijn klanten. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in de hardware en software engineering. Een opdracht voor een besturingskast is een grote opdracht en daarom zijn wij ervan overtuigd dat korte lijntjes en persoonlijk contact tot het beste resultaat leidt.

Het is erg vervelend als uw besturingskast ermee kuren heeft of er helemaal mee ophoudt. Bij geautomatiseerde productieprocessen zorgt een besturingssysteem ervoor dat het productieproces efficiënt blijft werken. Daarom is een besturingskast essentieel! Het is dus van groot belang dat uw besturingssysteem naar behoren werkt. Indien er kleine kuren zijn, zijn wij in staat deze te verhelpen. Ook is het mogelijk dat wij verschillende aspecten toevoegen aan uw systeem zodat er geen geheel vernieuwde besturingskast aangeschaft hoeft te worden.

Over AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek werkt nauw samen met zijn klanten. Doordat wij een klein, maar flexibel bedrijf zijn kunnen wij snel schakelen en zijn wij in staat om snel te handelen. Al onze opdrachten ontwerpen wij samen met onze klanten. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie. AB Besturingstechniek maakt de software engineering van een machinebesturing. Daarnaast programmeren wij PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Door onze jarenlange ervaring in deze branche hebben wij de nodige merken voorbij zien komen. Wij zijn dan ook in staat om met verschillende merken te werken. Heeft u vragen over onze handelswijze of over ons stappenplan met betrekking tot het maken van uw besturingskast? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch en per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Besturingskast op maat

Bij AB Besturingstechniek vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten. Daarom gaan wij graag met u in gesprek, zodat wij uw wensen goed in kaart kunnen brengen. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp. Pas als het ontwerp aansluit bij uw wensen, gaan wij over tot de bouw van uw besturingskast. Als wij het project hebben afgerond komen wij zelf de besturingskast installeren. Wij bieden u niet alleen services tot aan de deur, wij gaan nog verder. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over onze diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl