PLC besturing nodig?

Heeft u een PLC besturing? Dan bent u bij AB Besturingstechniek aan het goede adres. PLC staat voor Programmable Logic Controller. PLC’s zijn bedoeld voor het besturen van machines en processen. In PLC besturing bestaan er vele variaties; van eenvoudige bouwsteen tot complexe machines en procesbesturingen. In de machinebouw en in het onderhoud van machines komen wij regelmatig de term PLC besturing tegen. Deze term wordt algemeen gebruikt maar veel mensen niet weten waar deze afkorting precies voor staat. Wij leggen u het graag uit. 

Waarvoor wordt PLC besturing gebruikt?

PLC is een afkorting die staat voor de Engelse term: ‘programmable logic controller’. Een PLC is een elektronisch apparaat in de vorm van de digitale computer. In deze digitale computer is een microprocessor aanwezig. Deze microprocessor is op basis van informatie, die hij via zijn ingangen ontvangt, een weer met een aantal uitgangen aanstuurt. PLC besturing systemen zijn vaak beschermd tegen vocht, warmte, en kou. PLC-systemen worden onder andere gebruikt voor het automatiseren van machines of productielijnen van fabrieken. Ook kunnen PLC-systemen gebruikt worden voor pretparken. Hier zijn bepaalde attracties geautomatiseerd door PLC systemen. PLC-systemen worden ook gebruikt in verschillende machines.

Op zoek naar een specialist op het gebied PLC besturing? De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren sterk. Van project engineering tot inbedrijfstellingen, en van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van installaties. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met u als klant. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart, en zorgen ervoor dat u door ons ontzorgd wordt.

PLC besturing bij AB Besturingstechniek

Bij AB Besturingstechniek zijn wij gespecialiseerd in PLC besturingssystemen. Bent u opzoek naar een goed PLC besturingssysteem dan bent u bij ons, in Andel, aan het goede adres. Wij zitten gevestigd in de provincie Noord Brabant, Wij zijn een klein maar flexibel en persoonlijk bedrijf. Wij zijn ook gespecialiseerd in hardware engineering en in software engineering.  Daarnaast ontwerpen en bouwen wij besturingen voor machines, pompen, generatorsets, en fabrieksinstallaties. Wij programmeren bij onze software engineering PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Welk merk u ook in gebruik heeft, onze engineers hebben de benodigde kennis en ervaring. Als u uw besturingssysteem wilt vernieuwen, dan kunnen wij uw oude programma’s converteren naar een nieuwere software. Uiteraard zorgen wij  ervoor dat er uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen bij zitten. Wij houden alle revisies nauwkeurig bij en we voorzien de software van commentaar en omschrijvingen.

Over AB Besturingstechniek

Wij zijn een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf.  AB Besturingstechniek is een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Sinds begin 2011 leveren wij diensten aan bedrijven door heel het land. Onze klanten zijn vaak kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl