PLC engineer nodig?

Indien u op zoek bent naar een PLC engineer dan bent u bij ons op het goede adres. Wij, van AB Besturingstechniek, zijn een klein persoonlijk besturingstechniek bedrijf. U bent voor een PLC engineer bij ons op de juiste plek. Wij maken de software engineering van machinebesturing en programmeren PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Daarnaast werken wij met verschillende merken van besturingssystemen. Wij zijn ook een persoonlijk bedrijf, wij vinden korte lijntjes erg belangrijk en willen onze kracht daarin behouden. Wij hebben een nauwe samenwerking met onze klanten.

PLC engineer, voor al uw besturingstechniek

AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Wij zijn gevestigd in Andel, Noord Brabant. Wij zijn een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Sinds begin 2011 leveren wij diensten aan bedrijven door heel Nederland. Onze klanten zijn vaak kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen. De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren sterk. Van project engineering tot inbedrijfstellingen, en van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van installaties. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met u als klant. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart, en zorgen ervoor dat u door ons ontzorgd wordt. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie.

PLC engineer bij AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek ontwerpt, bouwt en installeert elektrotechnische besturingen voor o.a. de voedsel en verpakkingsindustrie. Wij verzorgen de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten, maar ook van complete besturingssystemen. Ook renoveren wij bestaande schakel- en besturingskasten. Wij installeren en renoveren daarnaast ook besturingssystemen.Een PLC engineer is een zeer belangrijk onderdeel bij industriële automatisering. PLC staat voor Programmable Logic Controller, een elektronisch apparaat met een microprocessor.

Wat doet een PLC Engineer?

De PLC Engineer ontwikkelt een PLC-besturingssystemen. PLC staat voor Programmable Logic Controler en is een elektronisch apparaat met een microprocessor. Het apparaat stuurt op basis van informatie op de diverse ingangen, de uitgangen aan. Veel machines en processen in de industrie worden aangestuurd door middel van PLC’s. De ontwikkeling van PLC’s is daarom erg belangrijk voor de automatisering. De werkzaamheden van de PLC Programmeur zijn zeer uiteenlopend. De PLC Programmeur programmeert de PLC’s, zorgt ervoor dat de machines in werking worden gesteld en voert controles uit. Daarnaast lost hij eventuele storingen op en schrijft technische documentatie op. De werkzaamheden gaan, zoals u leest,  verder dan enkel het programmeren van de PLC’s.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl