PLC expert nodig?

Indien u op zoek bent naar een PLC expert dan bent u bij ons op het juist adres. Wij, van AB Besturingstechniek, zijn een klein en persoonlijk besturingstechniek bedrijf. Als u opzoek bent naar een PLC expert bij ons op de juiste plek. Wij maken een software engineering van uw machinebesturingen en programmeren voor u PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Daarnaast werken wij met verschillende merken van besturingssystemen, hierdoor zijn wij een begrip in de regio. Wij kenmerken onszelf omdat wij een persoonlijk bedrijf zijn. Wij vinden korte lijntjes erg belangrijk en willen onze kracht daarin waarborgen. Wij hebben daardoor een nauwe samenwerking met onze klanten. 

PLC expert bij AB Besturingstechniek

Een PLC expert ontwerpt een AB Besturingstechniek. Onze PLC expert bouwt en installeert elektrotechnische besturingen voor o.a. de voedsel en de verpakkingsindustrie. Wij verzorgen de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten, maar ook van uw complete besturingssysteem. Daarnaast renoveren wij bestaande schakel- en besturingskasten. Wij installeren en renoveren ook diverse besturingssystemen.Als PLC expert bent u een zeer belangrijk onderdeel bij industriële automatisering. PLC staat voor Programmable Logic Controller, samengevat is dat een elektronisch apparaat met een microprocessor.

Wat doet een PLC expert?

De PLC expert ontwikkelt een PLC-besturingssystemen. PLC staat voor Programmable Logic Controler en is een elektronisch apparaat met een microprocessor. Het apparaat stuurt op basis van informatie op de diverse ingangen, de uitgangen aan. Veel machines en processen in de industrie worden aangestuurd door middel van de bekende  PLC’s. De ontwikkeling van PLC’s is daarom erg belangrijk voor de automatisering. De werkzaamheden van de PLC expert zijn erg uiteenlopend. De PLC expert programmeert de PLC’s, zorgt er ook voor dat de machinebesturingen in werking worden gesteld en voert daarnaast ook de controles uit. Daarnaast lost hij eventuele storingen op en schrijft technische documentatie op. De werkzaamheden gaan, zoals u leest,  verder dan alleen het programmeren van de PLC’s.

Over AB Besturingstechniek

Wij zijn een klein, flexibel en daardoor ook een persoonlijk bedrijf. Wij zijn gevestigd in Andel, Noord Brabant.  Sinds begin 2011 leveren wij diensten aan bedrijven door heel Nederland. De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren met de dag. Van project engineering tot inbedrijfstellingen, en van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van installaties staan wij voor u klaar. Dit alles doen wij in goede samenwerking met u als klant. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart, en zorgen ervoor dat u door ons compleet ontzorgd wordt. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl