PLC programmeur nodig?

PLC programmeur bij AB Besturingssysteem. Bent u opzoek naar een PLC programmeur? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Andel, in de provincie Noord Brabant. Een PLC programmeur  ontwikkeld PLC besturingssystemen. De volledige benaming voor een PLC programmeur is Programmable Logic Controler. Een PLC is een elektronisch apparaat met een microprocessor. Dit apparaat stuurt op basis van bepaalde informatie via diverse ingangen, de divers uitgangen aan. De ontwikkeling van een PLC programmeur is erg belangrijk voor de automatisering van uw bedrijf. Veel machines en processen in een bepaalde industrie word aangestuurd door middel van PLC’s.

Functie PLC programmeur

Een PLC Programmeur programmeert PLC’s. Deze PLC’s worden getest en worden beheerd door de programmeur. De werkzaamheden van een PLC Programmeur is zeer uiteenlopend. De PLC Programmeur programmeert de PLC’s en  zorgt ervoor dat de machines in werking worden gestel. Ook voert hij controles uit en lost eventuele storingen op. Daarnaast schrijft hij technische documentaties. De werkzaamheden zijn erg uitgebreid. 

Naast PLC programmeur ook Software engineering

Ook voor de software engineering van machinebesturingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij programmeren PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars.  Wilt u uw besturingssysteem vernieuwen, dan kunnen wij uw oude programma’s converteren naar een nieuwere software. Uiteraard zorgen wij ook voor uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen. Wij houden alle revisies nauwkeurig bij en we voorzien de software van commentaar en de juiste omschrijvingen.

Over AB Besturingstechniek

AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Wij zijn gevestigd in Andel, Noord Brabant. Wij zijn een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Sinds begin 2011 leveren wij diensten aan bedrijven door heel Nederland. Onze klanten zijn vaak kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen.

De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren sterk. Van project engineering tot inbedrijfstellingen, en van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van installaties. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met u als klant. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart, en zorgen ervoor dat u door ons ontzorgd wordt. Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl