PLC software nodig?

Bent u op zoek naar PLC Software dan kunt u bij ons goed terecht! PLC Staat voor Programmable Logic Controller. PLC Software is bedoeld voor het besturen van processen en machines. Er bestaan vele variaties PLC Software. PLC software is gemaakt voor het PLC apparaat in de vorm van de moderne digitale computer. In deze computer zit een microprocessor. Deze microprocessor is op basis van belangrijke informatie. Deze informatie word door ingangen ontvangen, en weer met een aantal uitgangen aangestuurd. PLC software wordt vaak beschermd tegen vocht, warmte, en kou. PLC software wordt gebruikt voor het automatiseren van machines of productielijnen van fabrieken. Ook kunnen PLC-systemen gebruikt worden voor pretparken. Hier zijn bepaalde attracties geautomatiseerd door PLC systemen. PLC-systemen worden ook gebruikt in verschillende machines.

Opdrachten PLC Software

De opdrachten die AB Besturingstechniek aanneemt variëren elke week. Wij hebben opdrachten van project engineering tot aan inbedrijfstellingen. Daarnaast hebben wij ook opdrachten van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw en opbouw van installaties. Deze opdrachten doen wij altijd in en nauwe samenwerking met u als klant. Wij brengen samen met u nauwkeurig uw wensen in kaart.

PLC besturing bij AB Besturingstechniek

Bij AB Besturingstechniek zijn wij gespecialiseerd in PLC software. Bent u opzoek naar PLC software dan bent u bij ons, in Andel, aan het goede adres. Wij zitten gevestigd in de provincie Noord Brabant. AB Besturingstechniek is een klein maar flexibel en persoonlijk bedrijf. Wij zijn ook gespecialiseerd in hardware engineering en in software engineering.  Daarnaast ontwerpen en bouwen wij besturingen voor machines, pompen, generatorsets, en fabrieksinstallaties. Ook programmeren wij bij onze software engineering PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Welk merk u ook in gebruik heeft, onze engineers hebben de benodigde kennis en ervaring. Als u uw besturingssysteem wilt vernieuwen, dan kunnen wij uw oude programma’s converteren naar een nieuwe software. Uiteraard zorgen wij  ervoor dat er uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen bij zitten.

PLC Software AB Besturingstechniek

Wij zijn een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf.  AB Besturingstechniek is een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Sinds begin 2011 leveren wij diensten aan bedrijven door heel het land. Onze klanten zijn vaak kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen. Hebben wij u interesse gewekt en wilt u meer van ons weten met betrekking tot PLC Software? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via de mail maar ook telefonisch.

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl