PLC specialist nodig?

Op zoek naar een PLC specialist? Dan bent u bij ons op het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in PLC’s. U bent bij ons aan het goede adres voor als u een PLC specialist zoekt voor een software- en hardware- engineering. Wij ontwerpen en bouwen voor u besturingen voor machines, pompen, generatorsets en zelfs voor fabrieksinstallaties. Naast het ontwerpen en installeren van nieuwe besturingssystemen, kunnen wij ook bepaalde systemen aanpassen of uitbreiden door onze electrical engieers. Wij tekenen onze schema’s met Eplan of SEE Electrical. PLC software is gemaakt voor een PLC apparaat, dit is gemaakt in de vorm van de moderne digitale computer. In deze computers zitten microprocessors. Deze informatie word door verschillende ingangen ontvangen, en weer met een aantal uitgangen aangestuurd. PLC software word beschermd tegen vocht, warmte, en kou.

Opdrachten voor PLC specialist

Op zoek naar een PLC specialist? De opdrachten die wij, van AB Besturingstechniek, aannemen variëren met de week. Wij krijgen opdrachten van project engineering tot aan inbedrijfstellingen. Daarnaast voeren wij ook opdrachten opdrachten uit van uitvoering FAT/SAT testen tot panelenbouw. Ook voeren wij opdrachten uit voor de opbouw van bepaalde installaties. Deze opdrachten realiseren wij samen met u in combinatie met een nauwe samenwerking met u als klant. Onze kracht is dat wij samen met u uw wensen op papier zetten en vanuit daar werken wij samen verder aan uw project. Wij programmeren PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars. Wij werken voor alle diverse merken besturingssystemen. Wij zijn de ultieme PLC specialist voor iedere taak.

Wie zijn wij?

Wij zijn AB Besturingstechniek. AB Besturingstechniek is een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Doordat wij een klein en persoonlijk bedrijf zijn kunnen wij  met u een nauwe samenwerken onderhouden. Daarnaast zijn wij een innovatieve speler binnen de industriele automatisering. Sinds 2011 leveren wij onze diensten aan bedrijven door heel het land. Onze klanten zijn kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen.Onze klanten bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie, en voedselindustrie, wij maken voor onze klanten de software engineering van machinebesturingen.

Bent u enthousiast geworden over onze diensten? Of heeft u vragen over de projecten die wij hebben gedaan? Misschien bent u wel benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in het mooie dorpje Andel. Wij zijn gevestigd in de provincie Noord Brabant. Wij zien u belletje graag tegemoet! 

Portfolio


 • Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Kunstmestproductie verhogen uit mest
  Bewerkingsindustrie
 • Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Arbeid verminderen met slimme besturing!
  Bewerkingsindustrie
 • 60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  60 jaar oude persmachine nieuw leven inblazen
  Bewerkingsindustrie
 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl